Garancije, odstop od pogodbe

GARANCIJE IN REKLAMACIJE

 1. Garancija na prodan potrošniški izdelek ne izključuje, ne omeja in ne odvzame začasno pravice kupca, ki izhajajo iz garancije.
 2. Za vse izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini velja 24 mesečna garancija proizvajalca izdelka.
 3. Če izdelek ki dobite, ima tehnične napake, je bil poškodovan med dostavo, ali bo nezdružliv z naročilom, stranka- potrošnik ima pravico do reklamacije z uporabo garancije ali jamstva.
 4. Prosimo, če obstaja takšna možnost, da dodate do reklamiranega izdelka številko ID, da bi lahko identificirali stranko-potrošnika.
 5. Reklamiran izdelek, kontaktni naslov, telefonsko številko in opis napake treba poslati na naslov: GLS/Pactic/OL/ Marcin Uszak, Cesta v Prod 84, 1000 Ljubljana, Slovenija
 6. Ponudnik se zaveže, da bo vse reklamacije obravnaval v roku 14 dni.
 7. Stranka ima pravico zahtevati da bi blago povrnjeno stanje, ki je v skladu s pogodbo z brezplačno popravilo, zamenjavo, znižanje cene ali pa odstopiti od pogodbe.
 8. V primeru ko prodajalec je nezmožen izpolniti zahteve stranke-potrošnika, vsak krat mora sporočiti kakšni je razlog in kakšne so načine reševanja zadeve.

VRAČILO BLAGA – ODSTOP OD POGODBE

 1. Stranka - potrošnik lahko odstopi od prodajne pogodbe, ne da bi moral navesti razloge za to, in sicer tako, da poda ustrezno pisno izjavo v roku 14 (štirinajstih) dni od dne izročitve blaga potrošniku, brez stroškov, razen tistih ki so navedene v nadaljevanju.
 2. Stroške, ki plača stranka-potrošnik, kot je navedeno v odstavku 1, so: a) v primeru, če stranka-potrošnik ni izbral vrste dostave, ki cenovno najugodnejša ponujena oblika dostave s strani podjetja, stranka- potrošnik dobi enakovrednost najcenejšega načina dostave. b) Neposredne stroške vračila blaga nosi potrošnik. c) potrošnik odgovarja za zmanjšano vrednost blaga zaradi ravnanja z blagom.
 3. Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe na naslov e-mail: admin@buty-mustang.pl ali po pošti na naslov trgovine. Obrazec za odstop od pogodbe artiklov je uporabnikov na voljo tukaj: izjava o odstopu od pogodbe . Izjava o odstopu od pogodbe
 4. V primeru odstopa od prodajne pogodbe, se šteje, da pogodba ni bila sklenjena, potrošnik pa je oproščen vseh obveznosti. Vzajemne dajatve se vrnjeno v nespremenjenem stanju.
 5. Vračilo mora biti opravljeno takoj, najkasneje v roku 14 dni. Vrni naslov: GLS/Pactic/OL/ Marcin Uszak, Cesta v Prod 84, 1000 Ljubljana, Slovenija.
 6. Prosimo, da skupaj z izdelkom pošljete tiskano izjavo o odstopu od pogodbe in številko računa, na kateri hočete dobiti denar.
 7. Prorajalec lahko plačilo zadrži, dokler ne prevzame vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokaza, da je blago poslal nazaj.
 8. Prodajalec mora potrditi, da je dobil od stranke-potrošnika izjavo o odstopu od pogodbe
gor
Sklep internetowy Shoper.pl | Supported by CleverCode
Prikaži polno različico spletne strani
Sklep internetowy Shoper.pl